معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم:
پارک علم و فناوری همدان در کنار مراکز رشد از زیرساختهای مهم برای اشتغالزایی و توسعه به شمار میآید

معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم و تحقیقات و فناوری در حاشیه بازدید از احداث پروژه سایت دائمی پارک علم و فناوری استان همدان با اشاره به اینکه خوشبختانه پارک علم و فناوری استان همدان در حوزه اقتصاد مقاومتی بین استانهای دیگر برتر شناخته شده است اظهار کرد: استان باید از این پارک حمایت لازم را داشته باشد تا پارک بتواند در اشتغال پایدار و رونق واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان مورد تاکید دولت است به ایفای نقش خود بپردازد.
وحید احمدی با اشاره به اینکه یکی از مسائل اساسی در دولت کنونی رسیدگی به زیرساختهای پارک های علم و فناوری در کشور است افزود: پروژه پارک علم و فناوری استان همدان یکی از پروژههای مهم در مجموعه استان و کشور است و از آنجایی که پروژه بزرگ و هزینه بر است باید بخشی از هزینههای این پروژه از سوی خود پارک، بخشی از سوی استانداری همدان و بخشی نیز از سوی وزارتخانه تامین شود.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم بیان کرد: پارک علم و فناوری همدان در کنار مراکز رشد، از زیرساختهای مهم برای اشتغالزایی و توسعه به شمار آمده و از پروژههای مهم کشوری و استانی است و از جمله برنامههای دولت یازدهم و دوازدهم ایجاد اشتغال برمبنای برنامه ششم توسعه است که امیدوارم هرچه زودتر این ساخت پروژه به پایان رسیده و برنامه ما برای ایجاد اشتغال در منطقه توسط این مکان محقق شود.
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: پارکهای علم و فناوری نیز تحقیقات و یافتههای علمی در مراکز دانشگاهی را تبدیل به سرمایهای برای محققین میکند تا از این طریق چرخه دانشگاه، صنعت و فناوری تکمیل شده و سبب اشتغال پایدار می شوند.
دکتراحمدی خدمات دولت برای ارتقای سطح فعالیت واحدهای مستقر در پارک و بازاریابی را پرداخت تسهیلات، حمایت حقوقی، آموزش و روابط بینالملل عنوان کرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش به بیان هدف دیگر وزارت علوم و تحقیقات که مهارتافزایی است پرداخت و گفت: با انعقاد تفاهم نامهای با سازمان صنعت معدن و تجارت و همچنین وزارت کار زمینه کارورزی دانشجویان برای کسب مهارت بیشتر در بازار کار امسال منعقد و اجرایی شده است.
در ادامه دکتر مجید کزازی رئیس پارک علم و فناوری استان همدان در خصوص پروژه در دست احداث پارک علم و فناوری استان همدان گفت: این مرکز ظرفیت استقرار ۱۵۰ شرکت دانش بنیان را داشته و با توجه به در اختیار داشتن ۲۱ هکتاز زمین میتواند بخشی از این فضا را در اختیار دیگر شرکتهای دانش بنیان مستقر قرار دهد.
وی مساحت کل پروژه این پارک ۱۰ هزار متر را بیان کرد و گفت: تاکنون ۷ میلیارد تومان آن پرداخت شده است و فاز اول این پروژه ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است که به زودی به بهرهبرداری میرسد.
کزازی تصریح کرد: از آنجاییکه از بزرگترین اهداف ما در پارک و علم و فناوری ایجاد اشتغال است با ایجاد ساختمانهای چند مستاجره شرکتهای بسیاری میتوانند از امکانات پارک علم و فناوری بهرهمند شوند.
وی افزود: شرکتهای دانش بنیان میتوانند با دریافت راهنمایی و مشاوره لازم، فناوری مورد نیاز دنیای تجارت را تولید کرده و در بخشهایی مانند صنعت، کشاورزی و غیره عرضه کنند.