نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی در پایگاه اطلاعاتی Scopus در چارک چهارم (Q۴) نمایه شد

نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی در پایگاه اطلاعاتی Scopus در چارک چهارم (Q۴) نمایه شد

نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی "Journal of Research and Innovation in Food Science and Technology" وابسته به مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، پس از فرآیند استانداردسازی و احراز شرایط لازم با ارزیابی‌های به عمل آمده، در پایگاه استنادی علمی اسکوپوس وابسته به انتشارات بین المللی الزویر، در چارک چهارم (Q۴) نمایه شد.
با انتشار کتاب دو جلدی؛ عملکرد وزارت علوم در هشت سال گذشته تشریح شد

با انتشار کتاب دو جلدی؛ عملکرد وزارت علوم در هشت سال گذشته تشریح شد

عملکرد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حوزه‌های مختلف طی هشت سال گذشته، با انتشار کتاب دو جلدی تشریح و تبیین شد
معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور: زیست‌بوم نوآوری و فناوری از دانشگاه‌ها آغاز می‌شود

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور: زیست‌بوم نوآوری و فناوری از دانشگاه‌ها آغاز می‌شود

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در آیین اختتامیه دوازدهمین جشنواره بین‌المللی فارابی با اشاره به اینکه طی سالهای گذشته اتفاق بزرگی در کشور روی داده و اکوسیستم فناوری ایجاد شده است، گفت: زیست‌بوم نوآوری و فناوری از دانشگاه‌ها، مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری آغاز می‌شود.
توسط عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه صورت گرفت؛ طراحی و ساخت دستگاه میکروراکتوری برای حذف رنگ از پساب با الگوی اختلاط دورانی

توسط عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه صورت گرفت؛ طراحی و ساخت دستگاه میکروراکتوری برای حذف رنگ از پساب با الگوی اختلاط دورانی

دکتر مجید محدثی عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه با همراهی اشکان گوران دانشجوی رشته مهندسی شیمی دانشگاه، موفق به طراحی و ساخت دستگاه میکروراکتوری برای حذف رنگ از پساب با الگوی اختلاط دورانی شد.